Autor: Kaubandus.ee • 13. veebruar 2023

Nõo Lihatööstus avas Tartu Turul uue kontseptsiooniga esindusleti

Nõo Lihatööstus avas jaanuaris Tartu turuhoones uue kontseptsiooniga müügileti, kus pakutakse poetoodete kõrval erihinnaga mittestandartseid lihatooteid.

„Toiduainete eripakkumised lähevad praegusel ajal inimestele väga korda. Juba esimestel nädalatel kasvas leti külastajate arv kolmandiku võrra,“ ütles Nõo Lihatööstuse nõukogu esimees Simmo Kruustük. Ettevõte pakub nüüd iga päev Tartu turuhoones oma tavapärase tootevaliku kõrval erinevaid mittestandartseid lihatooteid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700