Autorid: Maarit Eerme, Sigrid Kõiv • 15. veebruar 2023

Jaeketid: toimub kiire palkade ja hindade kasv

Jaekettide juhid näevad, et toimumas on kiire kasv keskmistele palkadele ning toodete-teenuste hindadele. Samuti nähakse, et töötajate kindlustunne on kahanenud, kuid kandideerimisi töökohtadele on piisavalt.
Eelmisel aastal alguse saanud soodsama ühikuhinnaga kaup läheb ka uue aasta alguses hästi kaubaks
Foto: Andras Kralla

Infopanga konkurentsiraporti tarvis toimunud küsitluses selgus, et müügitulu tõus tuleb peamiselt hinnatõusust, mitte tarbimise elavnemisest. Võib öelda, et vaatamata pangaanalüütikute optimismile teises poolaasta osas, jäävad kaubandusjuhid pigem äraootavale seisukohale.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700