Autor: Kaubandus.ee • 17. veebruar 2023

K-rauta alandab püsivalt enam kui 4000 toote hinna

Ehitus-, aia- ja sisustuskaupade müüja K-rauta valis välja enam kui 4000 klientide seas populaarseimat toodet, mis saavad olema püsivalt madalate hindadega. Seejuures jälgib kauplusekett regulaarselt samade või sarnaste toodete hindu konkurentidega ning vajadusel korrigeerib oma hindu.
K-Rauta otsustas püsivalt alandada 4000 toote hinda
Foto: erakogu

"Nii nagu kõik muu me ümber, alustades igapäevaste toidukaupade, energia ja mitmesuguste teenuste hindadega, on hüperinflatsioon otseselt mõjutanud ka ehitus- ja sisustuskaupade sektorit ning sisendhindade kasvu tõttu on ülespoole liikunud ka kodus vajalike ehitus- ja remonditarvikute ning viimistlus- ja aiakaupade hinnad," ütles K-rauta kaupluste omanikfirma Kesko Senukai Estonia juht Elen Terras.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070