Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2023

"Kümme korda rohkem käivet". Kuidas kasutajakogemuse ja -liidese disain äri edendab

Kasutajakogemuse ja -liidese muudatuste mõju ärimõõdikutele on tihtipeale muljetavaldav, väidab disainiagentuuri juht ja koolitaja Andres Kostiv.
Andres Kostiv on valitud ka aasta koolitajaks.

Tema peatse kahepäevase koolituse eesmärk on anda ülevaade, mis peitub UI (user interface) ja UXi (user experience) taga ning kuidas nende abil luua kaasaegseid, ilusaid ja kasutajasõbralikke digilahendusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700