Autor: Maarit Eerme • 23. veebruar 2023

I.L.U. kaupluste juht: uute ilubrändide Eestisse toomine on keeruline

Ülemiste I.L.U. kauplus sai uue ilme ja sellega meelitati Eestisse hulgaliselt uusi ilubrände ning kuna NYX otsustas eraldiseisvad brändikaupluste kontseptsiooniga lõpetada, avati Ülemiste kaupluses uudse kontseptsiooniga NYX shop-in-shop ala. Suur uuendus viidi läbi ka L'Occitane butiigis.
Ülemiste keskuse I.L.U. kauplus
Foto: Kristi Sits

TKM Beauty Tegevdirektor Anne-Liis Ostov rääkis, et Ülemiste I.L.U. kauplus oli neil juba kolmas pood, mille nad uuele kontseptsioonile viisid. Esimesena taasavati uue kontseptsiooniga Rocca al Mare keskuses pood ja seejärel Pärnu keskuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700