Autor: Kaubandus.ee • 27. veebruar 2023

Kristiine Prisma läbib uuenduskuuri

Tänasest algasid Kristiine Prismas renoveerimistööd, mille käigus uueneb nii kauplus kui laieneb ka kaubavalik. Uuenduste tegemise ajal jääb kauplus tavapäraselt avatuks, klientidele suletakse üksnes need alad, kus parasjagu ümberkorraldused käivad.
Kristiine Prisma võtab ette uuendamise.
Foto: Julia-Maria Linna

“Kristiine Prisma on üks meie vanemaid ja klientide poolt hinnatumaid kauplusi. Värskendame sel kevadel nii poe väljanägemist kui tootevalikut. Näiteks laiendame puu- ja juurvilja väljapanekut ning lisame uusi tootekategooriad lastekaupadesse, tuues need samas ka lapsevanemate jaoks mugavamalt kokku,“ selgitas Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070