Autor: Kaubandus.ee • 1. märts 2023

IKEA ja Marimekko lõid ühise põhjamaisusele ja heaolule pühendatud erikollektsiooni

IKEA ja Marimekko tõid turule ühise kollektsiooni, mis on inspireeritud Põhjamaade loodusest, heaolust ja enesehoolitsusest. Piiratud koguses erikollektsioon koosneb enam kui 20-st tootest, mille hulka kuuluvad nii mööbliesemed, klaasnõud ja tekstiil. Kollektsioon on IKEA Tallinna poes saadaval alates 1. märtsist.

"IKEA ja Marimekko on mõlemad pühendunud parema koduse igapäevaelu loomisele, mistõttu oli koostöö meie jaoks loomulik valik. BASTUA kollektsioon keskendub heaolukultuurile, millega toome Põhjamaade suvede ning looduse ilu IKEA mööbliesemetesse ja koduaksessuaaridesse,“ sõnas IKEA loominguline juht Henrik Most.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700