Autor: Harro Puusild • 10. märts 2023

Briti turvamehed ostsid Tallinki laevalt kogu Kalevi šokolaadi varu

2021. aasta sügisel rentis Tallink kaks korda välja Silja Europa reisilaeva. Tallink Grupi kommunikatsioonijuht ja erinevate prahtimislepingute projektijuht Katri Link räägib, kuidas pandi kokku kaubavalik laeva kauplustesse ning millist kaupa kõige enam osteti.
Tallink laev Silja Europa Falmouthi sadamas, Inglismaal. Alus majutas ligi 1000 politseinikku, kes turvasid G7 tippkohtumist
Foto: Finnbarr Webster / Tallink

Mõlemast projektist lõikasid kasu ka Eesti tootjad ja tarnijad. „Kodumaalt saime kaasa võtta külmutatud toorainet ja poekaupadest olid kliimakonverentsil väga populaarsed näiteks Kalevi šokolaadid. Võtsime kaasa päris palju Eesti maiustusi,“ ütleb Link, lisades, et kauba valimine mõlemale sündmusele nõudis päris palju eeltööd.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700