Autor: Martin Johannes Teder • 15. märts 2023

Kosmeetika hulgimüüja Sirowa ostab konkurendi

Eestis kümneid miljoneid käivet teev kosmeetika hulgimüüja Sirowa teatas konkurentsiametile, et omandab Eestis, Lätis ja Leedus tegutseva konkurendi Riviera International.
Sirowa ladu Tallinnas 2007. aastal.
Foto: Arno Mikkor

Sirowa eesmärk on laiendada parfüümide ja kosmeetika tooteportfelli. Sirowa teatel muutub tehinguga nende toodete valik vaheldusrikkamaks nii Eestis, Lätis kui ka Leedus. Tehing vajab veel konkurentsiameti heakskiitu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700