Autor: Kaubandus.ee • 21. märts 2023

Toidu-uuring: mis on iga eestlase külmkapis, sügavkülmas ja sahvris?

Suuremal osal Eesti inimestest on külmkapis piim, juust ja munad, sedastas Põltsamaa hoidiste- ja supitootja poolt tellitud kvalitatiivne fookusgrupiuuring. Seejuures selgus, et üksi elava noore külmikust leiab suurema tõenäosusega köögivilja kui pereinimese omast ning kõige tähtsam asi lastega pere sügavkülmas on pelmeen.
Foto: Unsplash

Lastega pere külmkapist leiab kõige sagedamini, piima, muna, juustu, võid, vorsti, hapukoort, majoneesi ja jogurtit. Mõnevõrra üllatuslikult ei leidu esmaste toodete nimekirjast köögivilja. Noore üksinda elava inimese külmkapi tooted osaliselt kattuvad, kõige tõenäosemalt leiab sealt mune, majoneesi, piima, juustu ja köögivilju. Seejuures on noore inimese külmkapipiim märksa sagedamini taimse iseloomuga, samuti asendavad noored sageli hapukoore jogurtiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700