Autor: Risto Rüütel • 28. märts 2023

Kaubandus- ja finantssanktsioonidel võib olla oluline mõju ärikogukonnale

Jaemüügiketid, tootjad ja hulgikaupmehed kogunesid aastasel ühisel konverentsil, et arutada valdkonnaga seotud küsimusi ja probleeme. Seminaril viidi läbi küsitlus, mille eesmärgiks oli selgitada Venemaa ja Valgevene vastu kehtestatud kaubandus- ja finantssanktsioonide mõju kaubandusettevõtetele. Tulemusi analüüsis advokaadibüroo Eversheds Sutherland Ots & Co partner Risto Rüütel.
Advokaadibüroo Eversheds Sutherland Ots & Co partner Risto Rüütel

Küsimus 1: Kuidas on Venemaa ja Valgevene vastu kehtestatud sanktsioonid mõjutanud teie äritegevust?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757