Autor: Kaubandus.ee • 28. märts 2023

Maxima saab uueneva Jõhvi Tsentraali keskuse ankurrentnikuks

East Capital Real Estate sõlmis lepingu kauplusteketiga Maxima, kellest saab Jõhvis asuva kaubandus- ja ärikeskuse Tsentraal üks uutest ankurrentnikest. Toidupood avab oma uksed suve algul.
Kaubanduskeskus Tsentraal Jõhvis.
Foto: Arvo Juhkov

Tsentraal on viimase aasta jooksul läbimas täielikku uuenduskuuri ja jätkab järgmise etapina ehitustöödega uue toidukaupluse Maxima avamiseks. Tsentraali keskuse kogupind on 8000 ruutmeetrit, millest Maxima käsutusse läheb ligi 14 protsenti ehk 1118 ruutmeetrit ja uues kaupluses saab tööd ligi 20 inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757