• 03.04.23, 08:45

Niši-toidukaupleja: riik teeb meie elu järjest keerulisemaks!

Kas keeruline majanduslik aeg paneb niši-toidukauplejatele põntsu? Uurisime kolmelt toiduäris tegutsevalt väikeettevõtjalt, kuidas neil praegusel keerulisel majanduslikul ajal läheb? Mis on suurimad murekohad ja väljakutsed?
Kalamata lett Balti Jaama turul
  • Kalamata lett Balti Jaama turul
Üllatusena selgub, et suurim probleem pole hindade tõus ja ostujõu langemine, vaid hoopis suurenev bürokraatia. Vähemalt niimoodi tunneb pereettevõte Kalamata juht Mart Rätsep.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 24.11.25, 11:00
Selveri juhtimiskultuur hoiab meeskonna lojaalse ja motiveerituna
Selver on Eesti kaubanduses üks erandlikke kohti: ettevõte, kus kümneaastast staaži ei peeta staažikaks ning kus juhid kasvavad välja teenindajatest. Saates tuleb juttu, miks töötajate arendamine ja stabiilsus on ettevõtte kultuuri keskmes ning kuidas sellest kujuneb tugev tööandja bränd.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele