Niši-toidukaupleja: riik teeb meie elu järjest keerulisemaks!
Kas keeruline majanduslik aeg paneb niši-toidukauplejatele põntsu? Uurisime kolmelt toiduäris tegutsevalt väikeettevõtjalt, kuidas neil praegusel keerulisel majanduslikul ajal läheb? Mis on suurimad murekohad ja väljakutsed?
Üllatusena selgub, et suurim probleem pole hindade tõus ja ostujõu langemine, vaid hoopis suurenev bürokraatia. Vähemalt niimoodi tunneb pereettevõte Kalamata juht Mart Rätsep.
Septembris toimub Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi eestvedamisel 11. korda Eesti toidu kuu. Selver liitub traditsioonilise algatusega – pakub mitmetele Eesti toodetele soodsamaid hindu ning tutvustab erinevaid tootjaid ja maitseid, mida võiks proovida.