Autor: Kaubandus.ee • 6. aprill 2023

Uute sõiduautode müük tõusis kolmandat kuud järjest

Eesti uute sõiduautode turul jätkus tõus juba kolmandat kuud järjest ja eriti tempokalt on kasvamas elektriautode müük. Tarbesõidukite turul jätkus kolmandat kuud langus.
Kõige rohkem eelistasid uute autode ostjad märtsis Toyotasid.
Foto: Liis Treimann

AMTEL andmetel müüdi märtsis müüdi Eestis 2288 uut sõiduautot, mida oli 11,2% rohkem kui möödunud aasta märtsis. Tänavu esimeses kvartalis on klientidele üle antud kokku 5658 uut sõiduautot, mis ületab eelmise aasta sama perioodi tulemuse 9,0%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700