Autor: Heli Künnapas • 10. aprill 2023

Kodu- ja aianduskeskus Gardest vajus taas kahjumisse

15.aprillil oma 5.sünnipäeva tähistav kodu- ja aianduskeskus Gardest vajus taas eelmisel majandusaastal kahjumisse, kui eelneval aastal oli teeninud 1,57 miljonit eurot kasumit.
Gardest teenis lõppenud majandusaastal 0,38 miljonit eurot kahjumit.
Foto: Kenny Eliason

Kui 2020. aastal oli ettevõtte müügitulu 4,55 miljoni eurot, siis eelmisel majandusaastal suudeti müügitulu kasvatada 24,7% ning jõuda 5,68 miljoni euroni. Vaatamata sellele oli ettevõtte ärikahjum 0,38 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700