Autor: Kaubandus.ee • 18. aprill 2023

Eesti parim toiduaine lõi konkurente erilise maitsega

Toiduliit tunnustas tänasel aastakonverentsil Eesti parimaid toiduaineid. 2023. aasta Eesti Parima Toiduaine tiitli viis koju HKScan Estonia AS, kes tõi turule erilise maitsestusega vardaliha. Karges marinaadis on kasutatud naturaalsetrabarberipüreed, sidrunimahla, rohemünti ja teisi maitsetaimeid.
Eesti parimaks toiduaineks valitud Rakvere Ürt&Grill rabarberi-mündi vardaliha.
Foto: Katja Eilart

Lisaks parimale toiduainele ja piirkondlikele võitjatele kuulutas Toiduliit välja veel kolm kuldmärgi saajat: 2023. aasta Eesti Parima Mittealkohoolse Joogi tiitli pälvis Aura ökoloogiline filtreerimata õunamahl (AS A. Le Coq); Parima Alkohoolse Joogi tiitli – Grafter’s Wild Forest Gin (AS Liviko); ja Parima Lisandväärtusega Toiduaine tiitli – Alma Vita+ laktoosivaba virsiku-chia jogurt (Valio Eesti AS).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700