Autor: Kaubandus.ee • 8. mai 2023

Body Shop avas Viru Keskuses uue kontseptsiooniga poe

Eelmisel nädalal avas Viru Keskuses Body Shop kauplus Eesti esimese jätkusuutliku pakendit tutvustava lahenduse. Poes asuv 12 populaarseimate toodete täitejaam töötab korduvkasutatava pakendi põhimõttel.
Body Shop avas Viru Keskuses uue kontseptsiooniga poe.
Foto: Mia Tohver

Poe eesmärgiks on vähendada ressursikasutust ja eriti plastiku kasutamise kogust, aga samuti tutvustada Eesti klientidele jätkusuutliku käitumise boonuseid. Seni on tänu uuele kontseptsioonile õnnestunud kokku hoida 120 tonni plastikut.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700