Autor: Kaubandus.ee • 16. mai 2023

Uuenenud Järve Selver on taas avatud

Eesti suurima värske toidukauba valikuga Järve Selveri hüpermarket avati pärast põhjalikku ümberehitust. Müügisaali suurendamisega 7500 ruutmeetrile laienes toidukaupade sortiment, rajati uuenenud tervikkontseptsiooniga küpsetiste, liha-kala ja valmistoidu letid.
Järve Selver on taas avatud.
Foto: Hendrik Osula

„Järve Selver on Eesti suurimat toidukaupade valikut pakkuv hüpermarket – peame seda põhjuse ja uhkusega Selveri esinduskaupluseks. Kaua oodatud ja detailselt läbimõeldud rekonstrueerimine tõi Järve Selveri uude ajastusse, mis pakub klientidele esmaklassilist ostuelamust,“ ütleb Selveri juht Kristi Lomp.

Taasavatud Järve Selveris tervitab kliente avar puu- ja juurviljamaailm värskete ja värviliste viljadega, vertikaalaias kasvavate idude ja võrsetega, roheliste ürtide, laia smuutivaliku ja vitamiinidest pakatava värskelt pressitud mahladega.

Foto: Andras Kralla

Uudne tootevalik

Järve Selveris on nüüdsest toimetamas enneolematu valikuga pagarikoda. Lisaks värsketele pirukatele, ciabatta’dele ja pikkadele baguette’idele valmistatakse kohapeal iga päev pärmivabu, traditsiooniliselt kääritatud ning kergitatud käsitööleibu. Selveri Pagarite käsitööleibade salakoostisosaks on enam kui sajandivanune juuretis.

Järve Selveri uueks hitiks on käsitsi valmistatud pannipitsasid, mis küpsevad erilises Itaalia kiviahju tehnoloogial põhineval kahekordses ahjus.

Järve Selveri toiduosakonda lisandus veelgi rikkalikum kaupluses kohapeal valminud kala- ja lihatoodete väljapanek ning laieneb Selveri Köögi armastatud maitsete valik.

Rekonstrueerimise käigus ehitati kaasaegseks kõik kaupluse osad, kaasa arvatud ladu ja töötajate ruumid. Ehitusel arvestati kõige kaasaegsemaid ja keskkonnasäästlikumaid tehnoloogilisi lahendusi. Kogu külmapark viidi CO2- põhisele külmasüsteemile, mis võimaldab vanemate analoogidega võrreldes ligi viiendiku suurust energia kokkuhoidu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757