Autor: Kaubandus.ee • 18. mai 2023

Be More e-poe frantsiis laienes Soome turule

Eesti supertoitude ja tervisliku elustiili bränd BE MORE laieneb välisturule. Aga seda mitte traditsiooniliselt kaupa eksportides, vaid läbi frantsiisimudeli. Esimene frantsiisileping on sõlmitud Soome turule.
Be More asutaja Kirti Kooser

Soome frantsiisivõtja kommenteeris, et ta otsustas Be More frantsiisiettevõtjaks tulla, kuna teda ennast väga kõnetab tervisliku toidumaailm. "Mulle meeldisid väga Be More toodete bränd ja tooted." Be More asutaja Kirti Kooseri sõnul leidis frantsiispartner info nende kodulehelt ning seeläbi hakati suhtlema.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757