Autor: Heli Künnapas • 19. mai 2023

Koduekstra kukkus taas kahjumisse

Mullusega võrreldes kasvas Koduekstra müügitulu 1,59%, kuid aasta kokkuvõttes tuli ikkagi vastu võtta mõõdukas kahjum.
2022. aastal teenis Koduekstra mõõdukat kahjumit.
Foto: Koduekstra

Värske majandusaasta aruande järgi oli 2022. aasta veebruaris alanud Ukraina sõjast ja sellega kaasnenud mõjudest tugevalt mõjutatud nii puudutatud majandus, turg, klientide ostukäitumine, kui ka Koduekstra äritegevus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757