Autor: Heli Künnapas • 1. juuni 2023

TOP 5: maikuus kõige rohkem loetud lood

Maikuus jõudsid kõige loetumate lugude hulka uudised palkadest, poe avamisest, ametikoha vahetusest ning uuest tootest.
Selveri avamine haaras eelmisel kuul tähelepanu.
Foto: Andras Kralla

Maikuu jooksul Kaubandus.ee teemaveebis kõige rohkem loetud lood olid:

1. Uuenenud Järve Selver on taas avatud

Eesti suurima värske toidukauba valikuga Järve Selveri hüpermarket avati pärast põhjalikku ümberehitust. Müügisaali suurendamisega 7500 ruutmeetrile laienes toidukaupade sortiment, rajati uuenenud tervikkontseptsiooniga küpsetiste, liha-kala ja valmistoidu letid.

2. Jaekettide palga top: palgaootus on suurem kui suudetakse pakkuda

Praegusel ajal oodatakse palgatõusu paljudel ametikohtadel. Suuremate jaekettide töötajate palgad on samuti inflatsioonist ning kulude järsust tõusmisest mõjutatud. Millised on suuremate jaekaubanduskettide palkade tõstmise plaanid, milliseid ametikohti need mõjutavad ja millest palgatase käesoleval aastal sõltub, rääkisid jaekettide esindajad.

3. 5 põhjust, miks Lumiorav võib olla järgmine suur Eesti ettevõtte edulugu

Kas oled juba märganud, et poelettidele on ilmunud elegantses sinises pudelis magneesiumivesi? Tegemist on värske kodumaise brändiga LUMIORAV. Napilt aastaga on saanud sellest ilusa disainiga tootest paljude lemmik ja seda eeskätt spordi- ning terviseteadlike inimeste hulgas.

4. Rahva Raamat sai ootamatult uue juhi

Hiljuti kõige kasutajasõbralikuma e-poe tunnustuse saanud Rahva Raamatus puhuvad uued tuuled ning ootamatult sai ettevõte uue juhi.

5. Kaubanduse palga top 1160: üle 9000- eurost kuupalka maksab kolm ettevõtet

Hulgi- ja jaekaubanduse valdkonna ettevõtete eelmise aasta kvartaliaruannete põhjal koostatud edetabeli järgi maksab kolm ettevõtet keskmist brutokuupalka üle 9000 euro kuus. Üle 6000 euro maksti brutokuutasu kaheksas ettevõttes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700