Autor: Heli Künnapas • 14. juuni 2023

Uuring: pangalingid ja tasuta tagastamine on e-kaubanduse hügeenitase

DPD poolt läbi viidud e-kaubanduse uuringu tulemustest selgus, et e-poes pangalinkide kuvamine ning tasuta tagastamise ja transpordi pakkumine on hügeenitase. Erilise tarbijakogemuse pakkumine sellest alles algab.
Tasuta transpordi ja tagastamise pakkumine on tänasel päeval e-kaubanduses hügeenitase.
Foto: Andras Kralla

"2016. aastal paigutas DPD Eestis oma esimese pakiautomaadi. Sealt edasi muutus e-kaubandus," ütles DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss. "Kui vaadata väiksemaid tooteid, siis nende puhul moodustab transport üsna suure osa ostukorvist. 2016. aastast hakkas pakiautomaate väga palju turule tulema. See viis ostukorvis transpordi osa oluliselt soodsamaks. See mõjutab rohkem soodsa tooterühma ostu."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700