Autor: Heli Künnapas • 28. juuni 2023

Gucci omanik ostab parfüümitootja ning kasvatab luksusimpeeriumit

Kering ostab parfüümitootja ja kasvatab luksusimpeeriumit.
Foto: AFP/Scanpix
Gucci omanik Kering ostab luksusliku parfüümitootja Creedi, 263-aastase ettevõtte, mille klientideks oli kunagi kuningas George III, kuna luksushiiglane kavatseb laieneda kiiresti kasvavasse kosmeetika- ja lõhnaainete sektorisse.

Omandamine on oluline samm Keringi ambitsioonide suunas luua uus iludivisjon.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700