Autor: Maarit Eerme • 5. juuli 2023

Jaekettide turuosas toimus kohtade vahetusi

Möödunud majandusaasta tulemuste põhjal võib öelda, et esimesed kolm suuremat jaeketti on kaotanud aasta jooksul enda turuosa kõige enam. On ka üllatajaid, kes suutsid tihenevas konkurentsis enda turuosa suurendada ning kaks jaeketti enda kohad turupositsiooni osas vahetada.
Coop Eesti hoiab tugevalt turuliidri positsiooni.
Foto: Raul Mee

Turuosade jaotuses puudub hetkel Lidl Eesti tulemused, kuna nende majandusaasta lõppes 28. veebruaril ning nende majandusaasta aruanne on veel sellest tulenevalt esitamata. Kuid kvartalitulemusi kõrvutades teiste jaekettidega, siis võib öelda, et Lidl hõivas turust hinnanguliselt 6-7%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700