Autor: Heli Künnapas • 5. juuli 2023

Põldma Kaubandusele valmistab enim muret külastatavuse vähenemine ja kulude kasv

Möödunud aastal mitu uut poodi avanud Põldma Kaubanduse väljakutseteks on jätkuvalt inflatsioon, külastatavuse vähenemine ja kulude kasv. Sellest kõigest hoolimata suudeti möödunud aastal positiivsete tulemustega lõpetada, kuigi kasum langes.
Põldma Kaubanduse juht Heinar Põldma.
Foto: Raul Mee

Põldma Kaubanduse AS teenis 2022. aastal 67,38 miljoni eurose käibe juures 2,61 miljonit eurot ärikasumit. Mullusega võrreldes ettevõtte müügitulu kasvas 18,97%, kasum aga kahanes. 2021. aastal oli ettevõtte müügitulu 56,63 miljonit ja tegevuskasum 3,76 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070