Autor: Maarit Eerme • 14. juuli 2023

AI parandas HotLipsi e-poe kasutajakogemust

HotLipsi e-pood läbis suure uuenduskuuri, milles mängis väga suurt rolli ka AI. Ettevõtte omanik Timo Majuri ütles, et see oli vajalik samm, kuna AI kasutamine võimaldab neil paremini mõista kliente ja pakkuda neile uues e-poes parimat ostukogemust.
HotLips avas novembris suure poe T1 kaubanduskeskuses. Nüüd uuendati e-poodi AI abil
Foto: Liis Treimann

Majuri rääkis, et AI mängis olulist rolli nende veebipoe kasutajakogemuse parandamisel. „See aitas meil analüüsida klientide käitumist ja eelistusi, mis omakorda võimaldas meil isikupärastada ostukogemust igale külastajale. Näiteks otsing – varsti mõistab see paremini, milliseid tooteid inimesi otsivad,“ rääkis Majuri.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700