Autor: Hando Sinisalu • 18. juuli 2023

Müügiekspert: müük on pikaajaline mäng, jätkata tuleb ka ebakindlal ajal

Kuigi praegustel ebakindlatel aegadel võib olla keeruline oma tooteid müüa, siis kõige olulisem on müügiga jätkata ja teha klientidega kasvõi kokkuleppeid tulevikuks, rääkis müügifirma Fontakt partner Rene Sildvee.
Pildil Rene Sildvee (paremal).
Foto: Raul Mee

“Müügis on ka see, et meid piiravad meie oma mõtted, et nüüd on kõik halvasti, keegi ilmselt ei taha praegu osta ja seetõttu väga paljud viskavad püssi põõsasse. Tegelikult see asi nii ei ole, müüa on võimalik igal ajal,” rääkis Sildvee Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700