Autor: Sigrid Hiis • 27. juuli 2023

Roheasfalt ja linnamesilased ehk Ülemiste keskuse roheromantika

Juulis kaeti osa kaubanduskeskuse parklast roheasfaldiga ning keskuse katusel elavad kuus mesilasperet jagavad meile pidevalt infot, kuidas muuta ümbritsev loodus töötajate ja klientide jaoks puhtamaks, rääkis muheledes hommikuselt meekorjelt stuudiosse saabunud Ülemiste keskuse turunduse ja vastutustundliku ettevõtluse valdkonnajuht Tiia Nõmm.
Tiia Nõmm Ülemiste keskuse katusel hommikusel meekorjel.
Foto: Erik Riikoja

Samas lisas Nõmm, et vastutustundlik juhtimine ja majandamine on Ülemiste keskuse jaoks oluline olnud algusaastatest peale ning oma keskkonnamõju vähendamise nimel tehakse pidevalt tööd. Muu hulgas soovitakse 2026. aastaks saavutada BREEAM tase “Excellent” ning kasutusele võtta koha peal toodetud taastuvenergia. “Järgmisel suvel toodame energiat juba oma keskuse katusele paigaldatud paneelidega,” avaldas Nõmm.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700