Autor: Kaubandus.ee • 28. juuli 2023

Jaekaubanduses langes enim just tööstuskaupade müük

Jaekaubandusettevõtete müügitulu oli juunis 896 miljonit eurot ehk möödunud aasta sama kuuga vähenes müügitulu püsivhindades 8%.
Toidukaupluste müügitulu vähenes eelmise aasta juuniga võrreldes 4%.
Foto: Andras Kralla

Statistikaameti analüütik Johanna Linda Pihlak ütles, et kui mais vähenes müügitulu eelmise aasta sama ajaga võrreldes 10%, siis juunis langus mõnevõrra aeglustus. „Müügitulu langust mõjutasid juunis enim tööstuskaupade kauplused, kus müük vähenes aastaga 12%,“ lisas Pihlak.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700