Autor: Anu Jõgi • 9. august 2023

Sportland lõikab kasu koroonaajast jäänud harjumusest

Spordikaupu müüva Sportland Eesti eelmise aasta aprillis lõppenud majandusaasta tulemus näitab tugevat tõusu – käibes kasvas ettevõte veerandi võrra ja ärikasumis pea kaks korda ning samas suurusjärgus kasvas ka kolme Balti riiki hõlmava emafirma tulemus.
Viimsi keskuses avas Sportland ukses uksed 2015. aastal
Foto: Andras Kralla

Sportland usub, et spordi- ja vabaaja kaupade nõudlus püsib ka edasi tugevana. Esiteks jätkub koroonakriisiga hoogu kogunud spordi- ja vabaaja trend jalatsites ja rõivastuses – inglise keeles athleisure. Tarbija eelistab vähem formaalset rõivastust kodukontoris töötamiseks, selgitab ettevõte aruandes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700