Autor: Kaubandus.ee • 9. august 2023

Grab2Go kavandab täiesti autonoomset tanklat

Koostöös jaemüügi lahenduste innovaatori Grab2Go-ga kavatseb kütusemüüja Terminal käivitada täielikult autonoomse tankla. Lahendus on plaanitud selleks aastaks.
Terminali iseteenindusjaam.
Foto: Terminal

Koostöös kavandatakse Terminali iseteenindusjaama, kus lisaks automaatjaamas tangitud kütustele saab tulevikus tehisintellekti kaasabil soetada Terminalis pakutavat sortimenti, sh kohvijooke ja kiirtoitu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700