Autor: Kaubandus.ee • 22. august 2023

Omniva sai uue juhatuse liikme ja kommertsüksuse juhi

Alates 21. augustist alustas Omniva uue juhatuse liikme ja kommertsüksuse juhina tööd Gusts Muzikants. Ta hakkab täitma ka Omniva Läti juhatuse liikme ülesandeid.
Omiva juhatuse liige ja kommertsüksuse juht Gusts Muzikants.

“Gusts omab laialdasi ja väärtuslikke kogemusi erinevatest tööstusharudest ja suurtest organisatsioonidest. Mul on väga hea meel, et Omnivaga liitub selline tugev juht ja suurepärane meeskonnamängija, kellel on mitmekülgsed rahvusvahelised kogemused kommertsvaldkonnas,” sõnas Omniva juhatuse esimees Mart Mägi. “Tervitame teda uuel ametikohal ja oleme tänulikud, et ta aitab muutuste perioodil oma teadmiste ja kogemustega ka kohalikku Läti üksust.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700