Autorid: Liis Treimann, Sigrid Hiis • 24. august 2023

Avati Kurna kaubanduspark. Ankurrentnikeks Decathlon ja Selver

Uudse kontseptsiooniga Kurna Park avas täna pidulikult oma uksed. Teiste seas avas värskes kaubanduspargis oma Baltimaade suurima poe enam kui 50 riigis 1700 kauplust omav maailma suurim spordikaupade müüja Decathlon.

Decathlon Tallinna juht Ivan Kiss tõi avamiskõnes välja, et Eesti poest leiab enam kui 10 tuhat toodet rohkem kui 60 spordiala harrastamiseks. "Decathlonil on parim hinna ja kvaliteedi suhe ning meie eesmärk on ostu- ja külastuskogemus, mis inspireerib rohkem aktiivset elustiili harrastama," sõnas Kiss. Eesti esimeses Decathloni poes on lisaks spordi- ja vabaajakaupadele ka padeliplats, sisejalgpalli- kui ka korvpalliväljak, kus pakutavaid tooteid kohe ka proovida saab.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070