Autor: Kaubandus.ee • 4. september 2023

Kodumaist suurimat munatööstust asus juhtima Allan Tohver

Septembrist asus Eesti suurimat kodumaist munatööstust DAVA Foods Estonia AS-i juhtima Allan Tohver, kellel on pikaajaline toidutööstuse kogemus.
DAVA Foodsi uus juht Allan Tohver

„DAVA Foodsi puhul meeldib mulle oskus kasutada tugeva põllumajanduse taustaga Taani kogemusi kohaliku tootmise hüvanguks. Olles kasvanud maal ja igapäevaselt vanemate kaudu seotud põllumajandusega, on minu jaoks hingelähedane, kui eestimaalasel on võimalus osta kohapeal kasvatatud toitu,“ sõnas Allan Tohver.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700