Autorid: Sigrid Hiis, Martin Johannes Teder, Kristjan Kurg • 12. september 2023

Ehitusmaterjalide müüjad optimismist ei lõõska

Ehitusmaterjalide müüjate tipus hoiavad kohta ettevõtted, kellel on korralik müügivõrgustik üle Eesti, selgus Äripäeva konkurentsiraportist.
Ehituse ABC Paterburi teel
Foto: Indrek Susi

Kui veel pool aastat tagasi prognoosisid ettevõtted müügitulu ja investeeringute kasvu, siis enam nii optimistlikult ei vaadata. „Üldiselt keegi optimismist ei lõõska,“ räägib Äripäeva raadio hommikuprogrammis Äripäeva konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv ja lisab, et praegu kaetakse muid kulusid kasumi arvelt, kuid puhver mille pealt turu paranemist oodatakse, jääb järjest õhemaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700