Autor: Sigrid Hiis • 14. september 2023

Veenre e-poest: palju me võime vilkuda, et mitte odavaks muutuda?

Kuidas jääda brändi identiteedile ja kuvandile truuks, aga samal ajal e-poe platvormi edasi arendada ja üha uusi lahendusi katsetada, räägib saates „E-kaubanduse areng ja tulevik“ disainer Tanel Veenre.

Veenre toob välja, et tema jaoks on e-pood algusest peale olnud põhitegevus. Tema kolmas täiskohaga töötaja oli veebipoe arendaja ja see investeering on end 100% ära tasunud. „Meil on super veebipood, minu arvates disainivaldkonnas parim. Samas on see ka tohutut väljakutset pakkuv, sest meil on üle tuhande toote. Arendaja hoiab alati peast kinni kui mul uus ripatsivärv välja tuleb, sest see töö seal taga on nii massiivne ja keeruline,“ muheleb Veenre.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700