Autor: Sigrid Hiis • 22. september 2023

Viis müügiplaani valdkonna otsustajatelt

Müügivaldkonna otsustajad kogunesid Müügijuhtimise aastakonverentsile, et vaadata üle kasvupotentsiaal tänasel kriisihõngulisel turul ja timmida aasta 2024 müügiplaane.

Erinevate majandussektorite müügivaldkonna vastutajate nägemus 2024. aasta kasvuvõimalustest, takistustest ja müüginumbritest näitab, et vaatamata keerulisele majandusolukorrale oodatakse siiski kasvu.

Kaido Konsap.
Foto: RAIGO PAJULA
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070