Autor: Maarit Eerme • 26. september 2023

Ehitusmaterjalide müüjate käibekasvu TOP, kes kasvatasid käivet kõige enam? Kas kasv jätkus ka teises kvartalis?

Ehitusmaterjalide müüjate konkurentsiraportis selgub, et kui müügitulu topis on Bauhof esikohal, siis käibekasvu TOPis võidutseb üldse teine kaupmees ning Bauhof ei mahu üldse TOP5 hulka.
Ehituse ABC Paterburi teel
Foto: Indrek Susi

Esimesel kohal käibekasvu TOPis on Optimera Estonia AS, kelle müügitulu oli 2022. aastal 110,8 miljonit eurot ja see kasvas aasta varasemaga võrreldes 16,2 miljoni euro võrra. Valdav enamus müügitulust tuli Eestist ja tööstuskaupade müügist. Kasum oli 5,5 miljonit eurot ja see kasvas aastaga 720 115 euro võrra. Kasumi TOPis on ettevõte teine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700