Autor: Sigrid Hiis • 27. september 2023

Müügitöötajate kõrgem põhitasu toob paremad tulemused

Madalama põhitasuga töötajad on rahulolematumad ka tulemustasude osas, selgus Palgainfo Agentuuri ja CVKeskus.ee töötajate küsitlusest. Töötajad tunnevad end rahulolevamalt, kui nende põhitasu on piisavalt kõrge ja lisatasud stabiilsed.
Kadri Seeder Müügijuhtimise Aastakonverentsil 2023.
Foto: RAIGO PAJULA

Palgainfo Agentuuri analüütik ja juht Kadri Seeder tõi Müügijuhtimise aastakonverentsil välja, et tulemustasude puhul on inimeste jaoks oluline, et põhipalk oleks stabiilne ja piisavalt suur, et töötaja ei peaks muretsema, kas ta tuleb igakuiselt ots otsaga kokku. „Kui põhitasu on suhteliselt madal ja tulemustasude osa suur ja kõikuv, siis sellest tuleb ka rahulolematus. Kui aga põhitasu on heal tasemel ja muret pole, kas saan hakkama, siis tegelikult on tihti ka tööga rahulolu ja sellest tulenevalt ka tulemused hoopis paremad,“ räägib Seeder.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070