Autor: Sigrid Hiis • 29. september 2023

Kolme juhtimistreeneri nõuanded eduka müügitiimi juhtimiseks

Millised üllatavad tegurid võivad ettevõtte kasvu ja meeskonna maksimaalse potentsiaali saavutamist takistada? Kolm meeskondade koolitamise tippu toovad välja võimalusi, kuidas müügitiimist maksimaalne potentsiaal välja pigistada ning võimalike väljakutsetega toime tulla.
Müügijuhtimise aastakonverents 2023.
Foto: RAIGO PAJULA

Müügijuhtimise aastakonverentsil jagasid oma nõuandeid juhtimistreener Olga Meinson, arengutreener ja Mindset Coach Karmo Kivi ning religiooniantropoloog, tunnustatud koolitaja ja saatejuht Jaanus Aurelius Kangur.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700