Autor: Martin Johannes Teder • 2. oktoober 2023

Topshop läheb pankrotti. Ja see ei ole veel kõik: Eestis kaotab töö üle 60 inimese

Telekaubamaja Topshopi Eesti emafirma teatas töötukassale, et läheb pankrotti ja koondab Eestis 63 töötajat.
Topshop teatab oma kodulehel, et nende veebilehel ei ole võimalik hetkel sisseoste teha.
Foto: LETA/Scanpix

Ühele Sloveenia esirikkurile kuuluv Studio Moderna OÜ tegutses Eestis veidi üle 20 aasta. Firma on eestlastele tuntud suuresti telekaubamaja Topshop kaudu ning ettevõtte üks peamistest kaubamärkidest on Dormeo madratsid ja Kosmodisk.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700