Autor: Sigrid Hiis • 4. oktoober 2023

Jaekaubanduse TOP: esikolmikut ühendavateks märksõnadeks on efektiivsuse tõstmine ning ettevaatus tuleviku suhtes

Jaekaubanduse TOPi esikolmik kinnitab kui ühest suust, et aeg on muuta protsessid efektiivsemaks. Kõigi kolme ettevõtte möödudnud edukas aasta annab põhjust rõõmustamiseks, kuid tulevikku vaadates ollakse ühtselt ettevaatlikud.
Tavidi tegevjuht Jüri Martin.
Foto: Jake Farra

Neljandat aasta Jaekaubanduse TOPi esikohta hoidev Tavidi tegevjuht Jüri Martin rääkis, et nende jaoks on oluline, et maailm oleks tasakaalus ning töötajate, klientide ja omanike huvidega oleks alati arvestatud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757