Autor: Harro Puusild • 11. oktoober 2023

Liviko ekspordidirektor: Turul on džinnide üleküllus

Joogisektoris on Euroopas hulk aastaid valitsenud džinnibuum ja praegu iseloomustab Euroopa turgu selgelt džinni ülepakkumine. Ainuüksi Rootsis on viimaste aastate jooksul tulnud välja mitusada džinnibrändi, ütles joogitootja Liviko ekspordidirektor Jörgen Herman.
Liviko ekspordidirektor Jörgen Herman.
Foto: Liviko

„Meie suuremad eksporditurud asuvad Euroopas ja Aasias. Euroopas on toimunud teatud määral jahtumine, inimesed kulutavad mõnevõrra vähem ja seda mõjutab euribori tõus,“ analüüsib Herman turuolukorda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700