Autor: Kaubandus.ee • 11. oktoober 2023

Automüük vedas TKM Grupi müügikasvu

Sarnaselt Eesti üldisele jaekaubanduse olukorrale veab ka TKM Grupi kasvu autokaubandus ning headele tulemustele aitasid kaasa kolmandas kvartalis sõlmitud suuremahulised müügitehingud, kommenteeris müügitulemusi TKM Grupi juhatuse esimees Raul Puusepp.
Jüri Käo ja Raul Puusepp uurimas uut elektrilist kaubikut Tallinna Kaubamaja aktsionäride koosolekul
Foto: Liis Treimann

Tema sõnul on rõõm näha, et ka uute autode tarnekindlus on COVID-19 järgsest madalseisust taastunud - see lubab pakkuda klientidele soovitud mahus teenindust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700