Autor: Best Marketing • 13. oktoober 2023

Sanitex sai Eestis uue turundusjuhi

Baltikumi suurima distributsiooniettevõtte Sanitex Eesti turundusosakonda juhib alates septembrist Gelly Palu. Kogenud turundajana toob ta kaasa väärtuslikke strateegiaid ja praktikaid SMITist, jaekaubanduse tausta Lidlist ning turunduse ja tiimijuhtimise know-how’d JCI-st.
Sanitexi Eesti turundusosakonna juht Gelly Palu.

"Valdkonna inimesed teavad, mis on Sanitex ja millega see ettevõtte tegeleb, aga suur eesmärk on see, et viie aasta pärast oleks kuulda rohkem neid inimesi, kes ütlevad, et Sanitex on ju see suur distributsiooniettevõte, mis tegeleb hulgikaubanduse ja selle valdkonnaga," sõnas Palu ja lisas, et seda eesmärki saab ta koos oma tiimiga täita strateegiliselt ja vaikselt aja jooksul. Ta märkis, et Sanitexi turunduse portfellis on maailmakuulsad brändid, kellele pakutakse turundust läbi tarbijamängude, osadele brändidele läbi sotsiaalmeedia ja B2B turunduse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700