Autor: Kaubandus.ee • 16. oktoober 2023

Grenardi avas kõrgtehnoloogilise juveelibutiigi

Juveelikauplustekett Grenardi avas möödunud nädala lõpus mitmete uute lahendustega butiigi ajaloolises Saarineni majas Tallinnas.
Foto: Grenardi

„Me unistasime eraldiseisvast butiigist juba kaua ja otsisime selle jaoks täiuslikku kohta, vaatamata asjaolule, et valdav enamus eelistab teha oste kaubanduskeskustes, et hoida kokku aega ning ühildada ostude tegemine muude teenuste tarbimise ja ajaveetmisvõimalustega," rääkis Grenardi Eesti filiaali juhatuse liige ja tegevjuht Julia Šandra.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700