Autor: Sigrid Hiis • 20. oktoober 2023

Prisma maajuht: kiirema hinnatõusu aeg on möödas

Prisma maajuht Teemu Kilpiä sõnul toob käibemaksumäära tõus kaasa tarbija jätkuva hinnatundlikkuse kasvu, kuid tootjate poolelt on kiireneva hinnatõusu aeg möödas. 2024. aastal paneb Prisma rõhku tervislike toodete pakkumisele ning e-poe kasutajamugavuse arendamisele.
Prisma maajuht Teemu Kilpiä sõnul on e-kaubandus muutunud lahutamatuks osaks kaubanduses ning võimaldab pakkuda klientidele täiendavat mugavusteenust.
Foto: TIIT MOTUS

E-kaubandus on valdkonnana pidevas arengus ning see nõuab ka jaekaupmeestelt oma e-poodide pidevat täiustamist. Prisma maajuht Teemu Kilpiä sõnul on e-kaubandus muutunud lahutamatuks osaks kaubanduses ning võimaldab pakkuda klientidele täiendavat mugavusteenust. „Kui koroonaajal oli e-poodide kasutamine hädavajadus, siis edaspidi on hakatud väärtustama selle teenuse mugavust tarbija jaoks. Sisuselt saab e-poest tellides justkui kauplusesse isikliku ostuassistendi saata, kes aitab kokku hoida nii kliendi aega kui raha, sest ostud tehakse nimekirja alusel, mitte emotsiooni ajel,“ tõdeb Kilpiä.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700