Autor: Kaubandus.ee • 20. oktoober 2023

Vooditootja Delux avas uue esinduspoe T1s

Vooditootja Delux avas Tallinnas T1 keskuses oma uusima esinduspoe ja outlet’i, mis on ettevõttel Eestis viies. Laienemisega käivad kaasas ettevõtte kasvavad müügitulemused, seda eriti Šveitsis, Saksamaal, Taanis ja Soomes.
Deluxi poe avamine.
Foto: Delux

T1 kaupluse avamisega täieneb Deluxi outlet’ide valik Eestis. Teised poed on Viljandis, Valgas, Narvas ja Pärnus. Lisaks on ettevõttel Riias kauplus Delux Dreams ja Deluxi outlet. T1 kauplusesse valiti hoolikalt välja parimad Skandinaavia müügihitid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700