Autor: Kaubandus.ee • 24. oktoober 2023

Rimi Eesti sai kõrgeima toiduohutuse standardi sertifikaadi

Rimi Eesti pälvis rahvusvahelise kõrgeima toiduohutuse sertifikaadi BRCGS (Brand Reputation Compliance Global Standard), olles sellega teadaolevalt ainuke jaekett Eestis, kes nii kõrgel tasemel sertifikaati omab.
Rimi Eesti tarneahela juht Taavi Kivisalu.
Foto: Rimi Eesti Food

“See tähendab, et saame lubada: meilt ostetud toit on käideldud ohutult,” tutvustas Rimi Eesti tarneahela juht Taavi Kivisalu. "Tänavu saime kõrgeima võimaliku tulemuse ehk AA+ tunnustuse, mis annab meie klientidele ja partneritele kindlustunde, et tegutseme kogu toiduainete tarneahelas kõrgeimate võimalike kvaliteedistandardite järgi, tagades toiduohutuse, ja oleme oma tegevustes järjepidevad."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700