Autor: Sigrid Hiis • 27. oktoober 2023

E-kaubanduse tulevikutrend on "made in China"

Rahvusvaheliselt tuntud turundus- ja kaubandusekspert Colin Lewise sõnul saab muu maailma kaubanduse tulevikku ennustada vaid pilguheiduga Aasiasse. Järgnevalt toome välja 5 tunnust, mis iseloomustavad Aasia turgu ning lähiajal ka meie turule jõuavad.
Tuntud kaubandus- ja turundusekspert Colin Lewis esines Kaubanduse Aastakongressil 2023.
Foto: Raul Mee

Mobiilirakenduste tähtsus

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700